فواید روغن کنجد
فواید روغن کنجد چیست؟
فواید روغن کنجد چیست؟ روغن کنجد، روغنی است که از دانه کنجد گرفته میشود و دارای فواید زیادی برای سلامت بدن و پوست و مو است. روغن کنجد سرشار از مواد مغذی و ویتامین E است. این ماده به علت داشتن ترکیباتی مانند توکوفرول، پینورسینول، سزامولین, سزامینول، سسامول خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد.
روغن کنجد که روغنی استخراج شده از دانه کنجد است، در پزشکی نیز محبوب است. کنجد، دانه ای است که دارای انواع مختلفی همچون کنجد قهوه ای، سفید و سیاه است. بسیاری از افراد تصور می کنند که کنجد سیاه و سفید یکسانند. این در حالی است که این دو نوع کنجد از جهات گوناگون با یکدیگر تفاوت دارند و هر یک را برای مصارف خاصی به کار می برند.
مواد تشکیل شده روغن کنجد
- اسید لینولئیک (۴۱٪)
- پالمیتیک اسید (۸٪)
- اسید اولئیک (۳۹٪)
- اسید استئاریک(۵٪)
- اسیدهای چرب دیگر به مقدار کم
انواع روغن کنجد چیست؟
سه نوع روغنِ کنجد در بازار وجود دارد:
- روغن کنجد بکر
- روغن کنجد تصفیه شده
- روغن ارده کنجد
دلیل تفاوتشان هم نحوه روغنکشی آنهاست که به هرکدام ویژگیهای خاصی داده است. در ادامه به معرفی انواع روغن کنجد و مهمترین خواصشان میپردازیم:
فواید روغن کنجد
روغن کنجد بکر
برای تهیهی روغن کنجد بکر، دانههای کنجد تمیز و شسته میشوند و بعد تحتِ فشار قرار میگیرند. این فشار آنقدر زیاد است که روغنِ کنجد جدا میشود. نکته خاص در این روش این است که حرارت، خودش را کنار کشیده و نقشآفرینی را به فشار واگذار کرده است. به این روش روغنگیری، «پرسِ سرد» میگویند.
دما در این روش از ۴۰ درجه بالاتر نمیرود. به همین خاطر روغنی که با این روش تولید شده، اولا تمامِ خواص دانه را درونِ خودش حفظ میکند، دوما عطرِ طبیعی دانه را میگیرد و سوما طعمی شبیه کنجدِ خام پیدا میکند.
نامِ بکر هم به این خاطر برایش انتخاب شده. چون دستنخورده و طبیعی باقی مانده و در فرایند روغنگیریاش از مواد شیمیایی استفاده نشده است.
کاربرد و خواص روغن کنجد بکر
این روغن به خاطر همهچیزتمامیاش کاربرد درمانی دارد اما چندان مناسب پختوپز نیست چرا که طاقت گرما ندارد. میتوانید آن را روی سالاد بریزید و نوش جان کنید. این روغن خواصِ کامل کنجد را دارد و هرجا از خوبیهای روغن کنجد شنیدید، بدانید منظورشان این روغن است!
روغن کنجد تصفیه شده
اگر به روشِ روغنگیری قبلی «پرس سرد» گفتیم، باید این روش را «پرس گرم» بنامیم، چون در این روش دما هم به کمک فشار میآید. دمای دانهها در این روش گاهی تا ۱۰۰ درجه هم میرسد. در ضمن برای زیبایی و طلاییشدن رنگ روغن به آن مواد شیمیایی اضافه میکنند؛ موادی که بوی طبیعی روغن را از بین میبرند.
در نتیجه یک روغنِ کنجد خوشگل، مجلسی و بدون بو خواهیم داشت که البته خواص خیلی کمتری هم دارد. اما خب، بیانصافی نکنیم؛ باز هم این روغن از روغنهای تراریخته و غیرطبیعی خیلی بهتر است.
کاربرد و خواص روغن کنجد تصفیه شده
این روغن کاملا برعکسِ روغن کنجدِ بکر است، چون به تحملکردن گرما مشهور است. در نتیجه میتوانید در پختوپز و حتی مصارف سرخکردنی از آن استفاده کنید. البته در این حالت باید بیخیال خواص و فواید آنچنانی روغن کنجد شوید!
موراد استفاده روغن کنجد تصفیه شده
از روغن کنجد تصفیه شده میتوانید در پختوپز و حتی مصارف سرخکردنی استفاده کنید.
روغن ارده کنجد
احتمالا همه شما روغنی را که بعد از مدتی رویِ ظرفِ ارده تشکیل میشود، دیدهاید. این روغن همان روغنِ جنجالی ارده است! روشِ روغنگیریاش هم خاصِ خودش است و معمولا به صورت سنتی انجام میشود.
در این روش ابتدا دانههای کنجد، برشته و بوداده میشوند. بعد خُرد و خمیریشکل میشوند؛ یعنی همان ارده خودمان! بعد صبر میکنند تا ارده روغن خود را پس بدهد و آن را جمع میکنند.
در این روشِ روغنگیری، دما و حرارت نقشِ کلیدی دارد. مزیت این روش در این است که هیچ ماده شیمیایی به کنجد اضافه نمیشود و روغنی که به دست میآید، کاملا طبیعی است.
دانه های کنجد سیاه و دانه های کنجد سفید چه تفاوتی با هم دارند؟
بارزترین تفاوت دانه های کنجد سیاه و سفید رنگ خواهد بود. این اختلاف رنگ از این واقعیت حاصل می شود که دانه های کنجد سیاه از غلاف آن خارج نمی شوند. این در حالی است که برای تهیه کنجد سفید، پوست دانه ها برداشته می شود تا قسمت های داخلی و سفید رنگ دانه ها مشخص شود.
از بین بردن این غلاف رویین، موجب تغییراتی در کنجد می شود که نه تنها طعم، بلکه حتی ارزش تغذیه ای آن را تغییر می دهد. برخی از تفاوت های کنجد سیاه و سفید عبارتند از:
دانه های کنجد سیاه نسبت به کنجد سفید، دارای کلسیم بیشتری هستند.
طعم دانه های کنجد سیاه، به دلیل وجود پوسته کمی تلخ است. اما دانه های کنجد سفید طعم شیرین تری دارند و عطر و طعم هسته دانه نیز در آن ها مشهود است.
کنجد سیاه دارای بافت تردی است که بر طعم آن نیز تأثیر می گذارد!
از این دو نوع کنجد در غذاهای گوناگونی استفاده می شود. به عنوان مثال کنجد سیاه برای طبخ غذاهای شرق آسیا بیشتر کاربرد دارد. این در حالی است که دانه های کنجد سفید در غذاهای غربی مانند نان های همبرگر آمریکایی و برخی از غذاهای خاورمیانه کاربرد دارند.
کنجد سیاه و سفید
آیا می توان دانه های کنجد سیاه و سفید را به جای یکدیگر به کار برد؟ در پاسخ به این سوال باید توجه کنید که علیرغم این واقعیت که دانه های کنجد سیاه نسبت به نوع سفید، طعم شدیدتری دارند، تفاوت اصلی این دو دانه بیشتر در ظاهر آن هاست. بنابراین کنجد سیاه را می توان به عنوان جایگزین کنجد سفید استفاده کرد و تاثیر چندانی نیز بر طعم آن نداشته باشد.
از طرفی باید توجه کنید که همین تفاوت ناچیز و ظریف در طعم و عطر انواع کنجد می تواند ترکیب آن ها با انواع ادویه ها را دگرگون سازد. به عنوان مثال عطر و طعم کنجد سیاه، در ترکیب با ادویه جاتی که دارای طعم ترش هستند، نسبت به کنجد سفید بهتر عمل می کند. همچنین لطافت دانه های کنجد سفید با شیرینی و طعم های ظریف در انواع دسرها تناسب بهتری دارد. با این وجود، تفاوت میان این دانه ها ناچیز است و می توان از آنها برای تهیه غذاهایی با طعم تقریباً یکسان استفاده کرد.
چند مورد از خواص روغن کنجد به صورت خلاصه:
- روغن کنجد چاشنی سالم و خوش طعم
- به عنوان یک روغن آشپزی در هند جنوبی استفاده می شود
- به عنوان طعم دهنده خوش مزه
- دارای اهداف دارویی به ویژه در طب سوزنی
- توانایی اش در تقویت و سم زدایی بدن و اطمینان از عملکرد صحیح تمام اندام های حیاتی
- اجزای معمول روغن های پوست و ماساژ, محصولات مراقبت از مو, محصولات آرایشی, صابون, عطر و ضد آفتاب
- برای سلامتی پوست و مو
- به درمان آرتریت روماتوئید کمک می کند
- به کاهش فشار خون کمک می کند
- کمک به مبارزه با استرس و افسردگی
- مفید برای بهبود بهداشت دهان
- کمک به جلوگیری از دیابت
- کمک به درمان طبیعی کم خونی
- خواص ضد سرطانی روغن کنجد
- کمک به بهبود سلامت چشم ها
- مناسب برای التیام زخم ها
- مفید برای پاشنه های ترک خورده
- مفید برای درمان آکنه
- ویژگی های آرامش بخش دارد
- برای تکامل جنین و ارتقاء سلامتی مادر باردار
- روان کننده روده است
- به سلامت قلب کمک می کند
- پیشگیری از پوکی استخوان
- افراد لاغر و متمایل به چاق شدن از کنجد استفاده کنند
خواص روغن کنجد سیاه
دانه کنجد، دانه مغذی با رنگ های سفید، قهوه ای و سیاه است که کنجد سیاه آن دارای عطر بهتر و طعم قویتر نسبت به انواع دیگر کنجد است. از جمله خواص روغن کنجد سیاه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سلامت قلب و بهبود فشار خون: یکی از خواص روغن کنجد سیاه این است که سرشار از منیزیم است و میتواند به جلوگیری از فشار خون کمک کند. علاوهبر این دانه کنجد سیاه سرشار از سسامین و سسامولین است که میتواند به کاهش سطح کلسترل کمک کند و این دو خاصیت دانه کنجد سیاه به سلامت قلب کمک میکنند.
- خواص ضد سرطان: همانطور که گفتیم دانه کنجد حاوی سسامین و سسامول است که خاصیت ضد سرطانی دارند. سسامین موجود در دانه کنجد با رادیکال های آزاد از کبد در برابر صدمات محافظت میکند و همچنین دانه کنجد سیاه با داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی کبد را از آسیب اکسیداتیو حفظ میکند و با توجه به اینکه کبد برای روند سمزدایی بدن اهمیت زیادی دارد، محافظت از کبد معادل محافظت از بدن در برابر بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان است. کنجد سیاه سرشار از فیبر، مواد آنتی اکسیدان مانند لیگنین و مواد فیتوشیمیایی مانند فیتواسترول هستند که میتوانند از ابتلا به سرطان روده جلوگیری کنند. در نتیجه خاصیت ضد سرطان دانه کنجد سیاه یکی از بهترین خواص روغن کنجد است.
- جلوگیری از آسم: دانه کنجد سیاه غنی از منیزیم است و منیزیم به جلوگیری از گرفتگی راه تنفسی در بیماران درگیر با آسم کمک میکند.
- کمک به سلامت چشم: همانطور که گفتیم دانه کنجد سیاه به سلامت کبد کمک میکند و طبق طب سنتی چینی سلامت چشمها با سلامت کبد در ارتباط هست. هنگامی که کبد دچار مشکل و بیماری میشود، چشم خشک و خسته شده و احتمال تاری بینایی هم وجود دارد. پس در صورت کمک دانه کنجد سیاه به سلامت کبد، به سلامت چشمها نیز کمک میکند.
- کاهش کم خونی: دانه کنجد سیاه نسبت به سایر گونههای کنجد از سطح آهن بالاتری برخودار است، درنتیجه میتواند برای افراد درگیر با کمخونی مفید باشند.
تسکین آرتروز: دانه کنجد سیاه حاوی مقدار زیادی مس است که به کاهش درد و تورم همراه با آرتروز کمک میکند. مس همچنین به سلامت استخوان و مفاصل کمک مینماید.
ضد پیری: کمبود ویتامینهای B و آهن میتواند منجر به کاهش شنوایی، ضعف حافظه و خاکستری زودرس مو شود. دانه کنجد سیاه سرشار از ویتامینهای B و آهن است. چینیها بر این باور هستند که مواد مغذی در دانه کنجد سیاه به اصلاح نقایص بدن از جمله پیری کمک میکند.
استخوان و پوست سالمتر: دانه کنجد سیاه غنی از ویتامین E است که برای سلامت پوست لازم است و از دیگر مواد معدنی موجود در کنجد کلسیم و روی است که به استحکام استخوانها کمک میکند و از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
خواص روغن کنجد برای کودکان
کنجد یکی از مواد مفید و مغذی برای کودکان علیالخصوص در سالهای ابتدایی زندگی آنها است. دانه کنجد غنی از ویتامینها مانند ویتامین B و ویتامین C است که به هضم غذا کمک میکند و همچنین حاوی املاح مانند کلسیم است که میتواند به رشد قدی کودکان و استحکام استخوانهای آنها کمک کند.
ماساژ بدن شیرخواران با روغن کنجد میتواند باعث الگوی خواب بهتر و وزنگیری بهتر آنها شود و ممکن است در طولانیمدت در افزایش قد آنها نیز تاثیر مثبت و مفیدی داشته باشد. از خواص روغن کنجد برای کودکان این است که سبب تقویت حافظه و افزایش قدرت سلولهای ایمنی میشود.
خواص روغن کنجد برای مغز
یکی دیگر از خواص روغن کنجد که مطرح است، خاصیت این دانه برای مغز است. روغن کنجد که از دانه کنجد استخراج میشود دارای آنتی اکسیدانی به نان سزامول است. این ترکیب آنتی اکسیدان بسیار قوی است و در نتیجه در برابر اکسیداسیون مقاوم و پایدار است. استرس اکسیداتیو یکی از عوامل مهم در ایجاد اختلال حافظه است، بنابراین روغن کنجد میتواند در این مورد مفید باشد.
از جمله خواص روغن کنجد میتوان به بهبود حافظه، کاهش فشار خون، جلوگیری از بروز آلزایمر میشود. همچنین یکی دیگر از خواص روغن کنجد برای مغز این است که با بهبود عملکرد سلولهای عصبی و انتقال پیام میان آنها، باعث افزایش فعالیت عصبی و یادگیری میشود و در کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون نیز نقش دارد. لیستین موجود در روغن کنجد در سلامت مغز و بافت عصبی موثر است.
خواص روغن کنجد برای گوش
ترکیب روغن کنجد با عصاره زنجبیل میتواند درمانی موثر برای درد گوش باشد.
فواید روغن کنجد برای پوست و مو
روغن کنجد سالیان دراز بعنوان یک روغن بهبود دهنده زخم ها معرفی می شده است. این روغن دارای خاصیت آنتی باکتریال برای باکتری های متداول در پوست مانند استافیلوکوکوس و قارچ های پوستی می باشد همچنین این روغن به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد در هند برای درمان بیماریی های عروق نیز مورد استفاده قرار می گرفته است.
مصرف روغن کنجد باعث کاهش 85% باکتری های موثر در التهاب لثه ها می شود. و با عوامل ایجاد کننده در سینوزیت و مشکلات پوست نیز مبارزه می نماید.
از دیگر خواص روغن کنجد میتوان به فواید روغن کنجد برای پوست و مو اشاره کرد. کنجد با داشتن خواص آنتی اکسیدانی خود به سم زدایی پوست کمک میکند و پوست را سالم و درخشان میسازد و پوست را از پیری حفظ میکند. هم چنین روغن کنجد میتواند با توجه به خاصیت ضد اکسیدانی خود میتواند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی برای پوست عمل کند و از پوست را در برابر آفتاب محافظت کند.
ماساژ بدن با روغن کنجد سبب نفوذ روغن به بافت های عمیق میشود و آنها را تقویت میکند، میتوان روغن کنجد را به پاشنه های ترک خورده بمالید و یک شب بماند سپس با توجه به خاصیت تغذیه ای و التیام دهندگی روغن کنجد این ترک ها سریع تر بهبود مییابند.
روغن کنجد به گردش خون را در پوست سر کمک میکند و به همین دلیل به رشد مو کمک میکند. روغن کنجد به ساقه مو و کیسههای ترشحی مو غذارسانی میکند. ماساژ پوست سر با روغن کنجد میتواند به درمان شوره سر کمک کند.
روغن کنجد خاصیت ضد میکروبی دارد و میتوان با ماساژ پوست سر با روغن کنجد پوست سر را از عفونت های قارچی، باکتریایی و شپش محافظت کرد. همچنین روغن کنجد به درخشش و نرمکنندگی موها کمک میکند. همچنین روغن کنجد به کاهش استرس کمک میکند که استرس یکی از عوامل ریزش مو است.
خواص روغن کنجد برای پوست دور چشم
روغن کنجد به هیدراتاسیون پوست اطراف چشم کمک میکند و باعث میشود پوست این ناحیه جوان تر و شاداب تر به نظر برسد.
آنتی اکسیدان بالایی دارد:
روغن کنجد حاوی سزامول و سزامینول است، دو آنتی اکسیدان که ممکن است اثرات قدرتمندی بر سلامت شما داشته باشند.آنتی اکسیدان ها موادی هستند که به کاهش آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. تجمع رادیکال های آزاد در سلول های شما ممکن است منجر به التهاب و بیماری شود.
یک مطالعه یک ماهه روی موشها نشان داد که مصرف مکملهای روغن کنجد از آسیب سلولهای قلب محافظت میکند.در همان مطالعه، فعالیت آنتیاکسیدانی در موشهایی که روزانه حدود 2 یا 5 میلیلیتر روغن کنجد به ازای هر کیلوگرم (5 یا 10 میلیلیتر به ازای هر کیلوگرم) وزن بدن دریافت میکردند، افزایش یافت.
روغن کنجد ممکن است در صورت استفاده موضعی اثرات مشابهی داشته باشد. یک مطالعه روی موشها نشان داد که ممکن است با مهار ترکیباتی مانند گزانتین اکسیداز و اکسید نیتریک که رادیکالهای آزاد تولید میکنند، آسیب سلولی را کاهش دهد.
خاصیت ضد التهابی قوی دارد
التهاب مزمن می تواند مضر باشد و منجر به بیماری شود، به همین دلیل مهم است که آن را تا حد امکان محدود کنید.طب سنتی تایوانی مدتهاست که از روغن کنجد برای خواص ضدالتهابی آن استفاده میکند و از آن برای درمان التهاب مفاصل، دندان درد و خراش استفاده میکند.
اخیراً، مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان دادهاند که روغن کنجد میتواند التهاب را کاهش دهد، که ممکن است یکی از مزایای اصلی آن برای سلامتی باشد.به عنوان مثال، مطالعات لوله آزمایش نشان داده اند که روغن کنجد نشانگرهای التهابی مانند تولید اکسید نیتریک را کاهش می دهد.
کمک به کنترل قند خون
روغن کنجد ممکن است از تنظیم قند خون سالم پشتیبانی کند، که به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت مهم است.یک مطالعه نشان داد که قرار دادن موشهای مبتلا به دیابت در رژیم غذایی حاوی 6 درصد روغن کنجد به مدت 42 روز، در مقایسه با موشهایی که از روغن تغذیه نشده بودند، منجر به کاهش قابل توجه قند خون شد.
روغن کنجد حتی ممکن است در تنظیم طولانی مدت قند خون نقش داشته باشد.مطالعه ای روی 46 بزرگسال مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که مصرف روغن کنجد به مدت 90 روز به طور قابل توجهی قند خون ناشتا و هموگلوبین A1c (HbA1c) را در مقایسه با گروه دارونما کاهش می دهد. سطح HbA1c نشانگر کنترل طولانی مدت قند خون است.
خواص روغن کنجد برای لاغری
یکی دیگر از خواص روغن کنجد که بسیار مورد توجه قرار گرفته، تاثیر آن در کاهش وزن است. کنجد حاوی لیگنین است و لیگنینها باعث افزایش چربی سوزی میشوند. از طرف دیگر چربی روغن کنجد سبب ایجاد حس سیری و در نتیجه دیرتر رسیدن پیام گرسنگی به مغز میشود. کنجد سرشار از فیبر است و استفاده از این روغن بهطور منظم در رژیم غذایی به تقویت معده کمک میکند و باعث حس سیری طولانی مدت میشود.
میزان سدیم موجود در کنجد پایین است و باعث افزایش دفع آب از بدن میشود که یکی از خواص روغن کنجد برای لاغری و کاهش وزن است. روغن و دانه کنجد غنی از پروتئین هستند و پروتئینها باعث افزایش متابولیسم بدن میشوند و احساس گرسنگی را کمتر میکنند. همچنین کنجد غنی از اسیدآمینههای تریپتوفان و پلی فنلها است. این ترکیبات به شما کمک میکنند تا بهطور موثرتری چربیهای شکمتان را بسوزانید.
نگهداری در شرایط ایدهآل
روغن کنجد را باید در مکان تاریک و خنک نگهدارید. این روغن به هیچ عنوان نباید در معرض دمای خیلی زیاد یا خیلی کم باشد. به علاوه قرار دادن روغن کنجد در معرض نور خورشید و یا جریان هوا میتواند به سلامت آن آسیب بزند.
برای اینکه طریقه صحیح مصرف روغن کنجد را بشناسید، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:
پخت و پز و سرخ کردنی
روغن کنجد خوراکی یکی از مهمترین نیازهای آشپزخانه شما را برآورده کند. همانطور که گفتیم از آنجاییکه روغن کنجد دارای ساختار دست نخورده و کاملاً طبیعی است، میتوان از آن برای پخت و پز و تهیه چاشنی سالاد و غذا استفاده کرد. از روغن کنجد میتوان در پخت غذاها، تفت دادن مواد غذایی در دمای پایین و مدت زمان کوتاه، چاشنی انواع غذا و تهیه سس برای سالادها استفاده کرد.
همچنین این محصول را میتوان برای سرخ کردن غذا مورد استفاده قرار داد اما در حرارت خیلی زیاد و مدت زمان طولانی نباید این کار را انجام داد چرا که نقطه دود این روغن و یا دمایی که شروع به اکسیده شدن میکند، خیلی بالا نیست و نمیتواند حرارت زیاد را در مدت زمان طولانی تحمل کند. در واقع اکسیده شدن روغن به معنای ایجاد عوامل مضر و آسیبزننده برای سلامت انسان میباشد.
عوارض روغن کنجد
خوشبختانه در تحقیقاتی که تا کنون در زمینه سلامت روغن کنجد و ایمنی آن برای انسان انجام گرفته، هیچگونه عوارضی مشاهده نشده است. به علاوه بر اساس تجربه افرادی که سالها است از این روغن استفاده میکنند، هیچگونه عوارض یا اثرات جانبی برای روغن کنجد گزارش نشده است.
جدول ارزش غذایی
ارزش غذایی روغن کنجد:
یک قاشق سوپ خوری روغن کنجد (13.6 گرم) حاوی 120.2کالریکل مقدار چربی، 13.6 g است، که از آن مقدار چربی اشباع شده 1 / 9 گرم بوده و تک چربی اشباع نشده، 4.5 گرم است. روغن کنجد غنی از لینولئیک اسید و اولئیک اسید است.
مقدار ویتامین E 0.2 میلی گرم (2 %)و ویتامین K 1.8 میکروگرم (2 %) است. غلظت گاما توکوفرول بیش از سایر ایزومرهای ویتامین E است. این روغن حاوی هیچ کربوهیدرات، پروتئین و فیبری نیست. مقدار کلوئین در این روغن 1 % است.
در این جدول مقدار عناصر معدنی بهازای یک قاشق غذاخوری ارزیابی شده است.
نکات مهم در خرید روغن کنجد
در هنگام خرید روغن کنجد چند نکته کلیدی زیر را درنظر داشته باشید:
- اگر روغن کنجد غیرکارخانهای میخرید باید نام و نشان تولیدکننده را بدانید و در مورد کیفیت و اصالت محصولات آن تحقیق کنید.
- اگر روغن کنجد کارخانهای خریداری میکنید، لازم است از وجود تأییدیه وزارت بهداشت و نشان سیب سلامت بر روی آن مطمئن شوید. در ضمن در مورد اینکه محصول مورد نظر مناسب پختوپز و سالاد و یا سرخ کردن است خوب دقت کنید.
- برای شناسایی محصول خوب از نزدیک باید به رنگ و طعم آن دقت کنید. روغن کنجد خالص بوی کنجد خام میدهد. رنگ این محصول نیز زرد روشن و متمایل به طلایی است.
قیمت روغن کنجد
قیمت روغن کنجد با توجه به ارزش غذایی، طعم فوقالعاده و عطر جذابی که به غذا میبخشد، اصلاً گران نیست. با توجه به افزایش قیمت روغنهای نامعتبر و بیارزشی که در بازار به وفور یافت میشود، پرداخت هزینه برای روغن کنجد خالص عاقلانهترین کار است. در ضمن میتوان با کمی تغییر در سبک آشپزی و استفاده کمتر از روغن در غذاها، محصولی با ارزش مانند روغن کنجد را وارد برنامه غذایی خانوادهتان کنید.
خرید اینترنتی روغن کنجد در فروشگاه اینترنتی مدآوری
خرید آنلاین روغن کنجد یک خوبی بزرگ دارد و آن امکان تحقیق در مورد اصالت و کم وکیف محصول است. در فروشگاههای فیزیکی شما خیلی فوری از قفسه محصولات عبور کرده و فرصت کمی برای مطالعه برچسب محصولات دارید. از طرفی بر روی برچسب محصولات اطلاعات محدودی وجود دارد.
اما در خرید اینترنتی شما منابع گستردهای برای بررسی محصول و فروشنده داشته و با خیال راحت خرید میکنید. همچنین میتوانید از نظرات کسانی که قبل از شما از محصول استفاده کردهاند، مطلع شوید. همچنین شما در قسمت نظرات میتوانید نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
خرید اینترنتی روغن کنجد درمدآوری فرآیند سادهای دارد. کافی است محصول مورد نظر را در سایت فروشگاه اینترنتی مدآوری به سبد خرید بیافزایید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید